Solved

XenApp Web Interface 5.3 not working externally

Posted on 2011-09-07
1
493 Views
Last Modified: 2012-05-12
I have built a shiny new XenApp 6 farm.  In the farm I have a license server, a WI, SG, and one XenApp server.  Each role is on its own server.  The secure gateway is in the DMZ and the web interface is inside the firewall.  This exact same configuration works perfectly on our ancient MPS 4 farm but for some reason I can't get the WI to work externally with the new farm.  I get "  Internet Explorer cannot display the webpage" when I try to access it externally. Internally it works fine.  What am I missing?
0
Comment
Question by:Glitterati2006
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
Glitterati2006 earned 0 total points
ID: 36499699
Nevermind.  Windows firewall got me good.  Grrrr.
0

Featured Post

PRTG Network Monitor: Intuitive Network Monitoring

Network Monitoring is essential to ensure that computer systems and network devices are running. Use PRTG to monitor LANs, servers, websites, applications and devices, bandwidth, virtual environments, remote systems, IoT, and many more. PRTG is easy to set up & use.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

#Citrix #Citrix Netscaler #HTTP Compression #Load Balance
Citrix XenDesktop 7.6 Citrix Policies Audio
How to install and configure Citrix XenApp 6.5 - Part 1. In this video tutorial we have explained step by step installation of Citrix XenApp 6.5 Server on Windows Server 2008 R2 is explained in this video. We have explained the difference between…
This demo shows you how to set up the containerized NetScaler CPX with NetScaler Management and Analytics System in a non-routable Mesos/Marathon environment for use with Micro-Services applications.

821 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question