Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 459
  • Last Modified:

Problem with webpart / publishing page.

Hello. I have a custom Web-part, but this web-part does not work with publishing sites. What would be the best approach to allow this web-part to be used with publishing site. Is it possible to add a standard SharePoint page for this web-part? Is there an easy way to modify web-parts to work with publishing sites?
0
tolppa
Asked:
tolppa
1 Solution
 
chapmanjwCommented:
What specifically is happening when you try to use the web part on publishing sites?
0
 
tolppaAuthor Commented:
Sorry for delay. Basically I have an old 2.0 framework webpart. Webpart works, but image urls won't work with publishing.  This is an old 2.0 webpart; perhaps I have permission problem or the generated url does not like publishing sites. Unfortunately I don't have much time to play with this webpart.    
0
 
milindsaraswalaCommented:
use privilege permission in your code for more info check this msdn article http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ie/bb466220(v=office.12).aspx 
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now