Cant display the web page

I have a test webserver that allows the website to be browsed when viewed though IIS but dosen't allow the site to be browsed in IE. I've checked all the settings I can think of against a working production server with the same websiteI. Is there a simple answer here?
mikegaston3127Asked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
mikegaston3127Connect With a Mentor Author Commented:
Found the issue in the host header and hosts file. The prevoius developer was using fiddler to debug and didn't remove settings.
0
 
sammySeltzerCommented:
what error do you get when you attempt to view it from the broswser?
0
 
mikegaston3127Author Commented:
A simple Internet explorer cannot display the webpage. I tested connectivity by telneting to the server on both ports 80 and 443 and both connected.
0
Will You Be GDPR Compliant by 5/28/2018?

GDPR? That's a regulation for the European Union. But, if you collect data from customers or employees within the EU, then you need to know about GDPR and make sure your organization is compliant by May 2018. Check out our preparation checklist to make sure you're on track today!

 
sammySeltzerCommented:
did you try to fix the browser to get a more specific error message?

That is,

From Browser, go to Internet Options
While in there, click on the Advanced tab
Scroll down till you see, "show http friendly error messages"
Uncheck that box.
Apply
Ok,
close and then try testing your app again and see what error you get. It might become clearer what the issue is.
0
 
mikegaston3127Author Commented:
Gave that a try with no change in output.
0
 
sammySeltzerCommented:
what is the exact error?
0
 
mikegaston3127Author Commented:
 Internet Explorer cannot display the webpage
   
   What you can try:
    Diagnose Connection Problems  
 
     
 
0
 
sammySeltzerCommented:
are you running this from the server?

If yes,what version?

What version of iis?

Also, are you able to go to the internet successfully?
0
 
sammySeltzerCommented:
cool
0
 
mikegaston3127Author Commented:
Found the issue in the host header and a loopbak entry in the hosts file.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.