Solved

Citrix Secure Gateway Functioning Incorrectly

Posted on 2011-09-12
8
1,872 Views
Last Modified: 2012-05-12
We are running a Citrix server on a Server 08 virtual machine. When we try to access the citrix link (https://citrixlink) we get the following error "Service Unavailable - HTTP Error 503. The service is unavailable" Upon looking in event viewer There is an error under Citrix Secure Gateway with the following information.

Event ID:3299
Source: Citrix Secure Gateway
Level: Error
Details: The Citrix service named Citrix Secure Gateway reported the following error:
>>> [TIMEOFERROR] [warn] NameVirtualHost *:443 has no VirtualHosts

0
Comment
Question by:TechGuy_007
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 5
  • 3
8 Comments
 
LVL 14

Expert Comment

by:setasoujiro
ID: 36523696
it seems the iis installation of citrix SAG has been messed up, did you complete all the wizards/steps?
can you browse the site from IIS
0
 

Author Comment

by:TechGuy_007
ID: 36523724
I cannot even brows it from IIS it gives the same error. It has been working and just stopped today
0
 
LVL 14

Expert Comment

by:setasoujiro
ID: 36523755
do you still see the site listed in the IIS applet?
because it seems that it was deleted from what i hear....
0
Migrating Your Company's PCs

To keep pace with competitors, businesses must keep employees productive, and that means providing them with the latest technology. This document provides the tips and tricks you need to help you migrate an outdated PC fleet to new desktops, laptops, and tablets.

 
LVL 14

Expert Comment

by:setasoujiro
ID: 36523758
or it could be just in the stopped state
0
 

Author Comment

by:TechGuy_007
ID: 36523776
No it is still there in IIS and it is started, I have tried restarting it and stopping it and starting it and it still does not work correctly I am still receiving the "Service Unavailable - HTTP Error 503. The service is unavailable" error.
0
 
LVL 14

Expert Comment

by:setasoujiro
ID: 36523875
can you try and repair the site using the CTX wizard?
0
 

Author Comment

by:TechGuy_007
ID: 36524263
I am unsure how to do that
0
 
LVL 14

Accepted Solution

by:
setasoujiro earned 500 total points
ID: 36525290
normally you could find it under programs/features, doubleclick and choose repair.
0

Featured Post

Creating Instructional Tutorials  

For Any Use & On Any Platform

Contextual Guidance at the moment of need helps your employees/users adopt software o& achieve even the most complex tasks instantly. Boost knowledge retention, software adoption & employee engagement with easy solution.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

After several days of searching and hunting for limited documentation, I wanted to share this guide to hopefully save someone the hassle of trying to figure this out on their own. I have tested this on Xendesktop 7.1 and PS 4.5 running simultaneous…
OfficeMate Freezes on login or does not load after login credentials are input.
This tutorial will give a short introduction and overview of Backup Exec 2012 and how to navigate and perform basic functions. Click on the Backup Exec button in the upper left corner. From here, are global settings for the application such as conne…
This Micro Tutorial hows how you can integrate  Mac OSX to a Windows Active Directory Domain. Apple has made it easy to allow users to bind their macs to a windows domain with relative ease. The following video show how to bind OSX Mavericks to …

738 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question