OWA documents blank after Exchange SP3 upgrade

I recently upgraded exchange to SP3 everything seemed to go well. Then I took a vacation (I know, bad idea) I got back today and was checking some docs stored on the server that are "read-only" accessible through owa. All I get when I try to view them is a blank white screen. I researched and found this symptom on the FIRST SP3 upgrade ( months ago) and it related to a version mismatch between the Exchange OS and the clients outlook express. Didn't seem like an easy fix- or one that wouldn't have been addressed by microsoft since then.
So I'm asking if anyone has seen this and if there might be an easy fix for this problem. Indeed, it might be something different than the old problem I found.
Problem: documents viewed through documents section on owa are blank.
Thanks
CUSPAsked:
Who is Participating?
 
CUSPConnect With a Mentor Author Commented:
I found the problem. Indeed, it is a glitch in Exchange SP3. There is a patch- but that leads to all sorts of headaches because it must be un-installed to roll up the Service pack.
Exchange SP3 roll-up 2 fixes the problem:    http://support.microsoft.com/kb/2290105
Here's a really good description of how to install roll-ups:    http://www.sbsfaq.com/?p=2988

So I'm putting this info here so that someone who runs in to the same issue can easily find this fix and avoid the headache of tracking it down and spending a couple of days fiddling with their Server.
0
 
CUSPAuthor Commented:
I hope this helps others. Tricky problem, but the solution is simple
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.