Cisco AnyConnect

I have setup VPN to use AnyConnect. Have been through the configuration and verified everything is answered correctly.   When I try to connect I get the message "no assigned address" issue.  Actual message - "The secure gateway has rejected the connection attempt. A new connection attempt to the same or another secure gateway is needed, which requires re-authentication.  The following message was received from the secure gateway: No Assigned Address"

Where have I gone wrong?  I can post the config, but are there any "off the top" ideas?
TwinCessnaAsked:
Who is Participating?
 
Pete LongConnect With a Mentor Technical ConsultantCommented:
In your web group policy have you put in the ip pool you are assigning to your clients?

i.e.

ip local pool SSL-VPN-DHCP-POOL 10.252.252.1-10.252.252.5
tunnel-group SSL-VPN-POLICY general-attributes
 address-pool SSL-VPN-DHCP-POOL
 default-group-policy SSL-VPN-GROUP-POLICY

heres a full walthrough


Cisco ASA5500 AnyConenct SSL VPN  
0
 
TwinCessnaAuthor Commented:
Did that.  Same results.  I've followed instructions like this to a "T", and still have not had success.
0
 
TwinCessnaAuthor Commented:
Is this possibly related to Interface-Specific Address Pools?  This is in the Client Addressing section of the VPN profile.
0
 
John MeggersNetwork ArchitectCommented:
Can you post a sanitized configuration?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.