Exchange 2010 DAG 800 mails in queue! help!

I have two exchange 2010 servers.  One in my office and one at the datacenter, which are separate AD sites.  My datacenter exchange is where postini delivers.

I'm seeing a 451 5.7.3 cannot achieve exchange server authentication.  Both of my Exchange servers have the default Integrated Windows Authentication checked on the CAS settings.
LrdKanienAsked:
Who is Participating?
 
Malli BoppeCommented:
What type firewall are you usint both the sites. If its Cisco then disbale ESMTP filtering off.
I just had the exact issue with our client and this is what I had to do.
http://www.remkoweijnen.nl/blog/2011/08/17/cannot-achieve-exchange-server-authentication/
http://fawzi.wordpress.com/2008/04/11/cannot-send-or-receive-e-mail-messages-behind-a-cisco-pix-firewall/
0
 
LrdKanienAuthor Commented:
You sir, rock.  Thank you, thank you, thank you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
 
Malli BoppeCommented:
Glad I could help you.
0
 
LrdKanienAuthor Commented:
while I'm on the same/similar subject...

Queue was only one of my problems.  Another one of my problems was that I couldn't keep my Cluster up.  The name cluster name kept going offline and I would have to restart the cluster service and try to bring the name back online from the other member.

Do you think it is related?  For example, do the two exchange members communicate in a similar way?
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.