Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 159
  • Last Modified:

User Profile

Hi,

If i edit the user profile from central admin it shows correct data, but on the sharepoint site it displays different. I checked AD also the data is same as i see from CA

Can anybody help me

Thanks
0
PramodSharePoint
Asked:
PramodSharePoint
  • 4
  • 2
1 Solution
 
kukdaiCommented:
is that User Properties or value. Which version of SP u are using
0
 
PramodSharePointAuthor Commented:
Value, we are using SP2010
0
Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

 
PramodSharePointAuthor Commented:
I tried almost all recomendations from the link except   Create an entity for User Settings to have all properties and easily extended
0
 
PramodSharePointAuthor Commented:
I deleted the profile from sharepoint and addedd again this time it was showing me correctly
0
 
PramodSharePointAuthor Commented:
thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

  • 4
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now