Want to win a PS4? Go Premium and enter to win our High-Tech Treats giveaway. Enter to Win

x
?
Solved

Scan feature not working on network suddenly

Posted on 2011-09-13
7
Medium Priority
?
459 Views
Last Modified: 2013-12-09
I installed Symantec endpoint on our network, deployed it to all client machines, and then DHCP and scanner stopped working. Then I edited the firewall rule inside Endpoint to allow DHCP and everything worked well up until now. I am not sure if there was some sort of update to Symantec, or my SBS 2011 has some sort of network filter feature. But DHCP works fine, just can't get the scanner to send to any folder listed in the address book which is located on each individual computer C drive. Any ideas????
0
Comment
Question by:raffie613
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 3
7 Comments
 
LVL 20

Expert Comment

by:jimmymcp02
ID: 36537616
yes that is the reason why dhcp is not working

see this article
http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=TECH102641
0
 

Author Comment

by:raffie613
ID: 36537888
DHCP IS working. I got that resolved a while ago as detailed in my question. Now just the scanner is unable to  scan to folders suddenly after the issue was resolved the first time.
0
 
LVL 20

Expert Comment

by:jimmymcp02
ID: 36540168
what version of sep are you running?
0
Cyber Threats to Small Businesses (Part 2)

The evolving cybersecurity landscape presents SMBs with a host of new threats to their clients, their data, and their bottom line. In part 2 of this blog series, learn three quick processes Webroot’s CISO, Gary Hayslip, recommends to help small businesses beat modern threats.

 

Author Comment

by:raffie613
ID: 36550387
12.1
0
 
LVL 20

Expert Comment

by:jimmymcp02
ID: 36710383
i could not find anything related to your issue it might be a bug but i doubt it since it would be a pretty big bug.


Is this affecting all your clients or just some?
0
 

Accepted Solution

by:
raffie613 earned 0 total points
ID: 36712857
we just replaced the mfp unit.
0
 

Author Closing Comment

by:raffie613
ID: 36898975
only thing that worked
0

Featured Post

Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

For those of you actively in the Malware fightling business, we now have available an amazing new tool in the malware wars (first recommended to me by rpggamergirl (http://www.experts-exchange.com/M_3598771.html), the Zone Advisor for the Virus and …
This article investigates the question of whether a computer can really be cleaned once it has been infected, and what the best ways of cleaning a computer might be (in this author's opinion).
In this tutorial you'll learn about bandwidth monitoring with flows and packet sniffing with our network monitoring solution PRTG Network Monitor (https://www.paessler.com/prtg). If you're interested in additional methods for monitoring bandwidt…
Email security requires an ever evolving service that stays up to date with counter-evolving threats. The Email Laundry perform Research and Development to ensure their email security service evolves faster than cyber criminals. We apply our Threat…

604 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question