• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 349
  • Last Modified:

Sharepoint Site error on web.config - wont load site properly

Hello, recently I removed a cert from our sharepoint site, which also had the Alternate Address mappings for internet access, and since then the site has been broken. we try to run it and it gives the following page:
- ASP is set for 1.1 in IIS. Any ideas whats wrong ? I tried remming those lines out but didn't help


Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: Unrecognized attribute 'type'.

Source Error:


Line 13:       <section name="PeoplePickerWildcards" type="System.Configuration.NameValueSectionHandler, System, Version=1.0.5000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" />
Line 14:     </sectionGroup>
Line 15:     <sectionGroup name="System.Workflow.ComponentModel.WorkflowCompiler" type="System.Workflow.ComponentModel.Compiler.WorkflowCompilerConfigurationSectionGroup, System.Workflow.ComponentModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35">
Line 16:       <section name="authorizedTypes" type="System.Workflow.ComponentModel.Compiler.AuthorizedTypesSectionHandler, System.Workflow.ComponentModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" />
Line 17:     </sectionGroup>
 

Source File: c:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\sharepoint.vpedomain.local80\web.config    Line: 15


--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:1.1.4322.2443; ASP.NET Version:1.1.4322.2470
0
keystonetech
Asked:
keystonetech
1 Solution
 
pramodsk40Commented:
check the website whether its using correct version of asp.net
0
 
keystonetechAuthor Commented:
pramodsk40, yes I already did. I even switched between both 2.0 and 1.1 and still not loading.
I've also just reinstalled .NET 1.1, 2.0, 3.0, 3.5 and did not help.
0
 
milindsaraswalaCommented:
Go to IIS and check that you SharePoint site(s) are running under .net 2. If any of them aren't, change it to .net 2 and do an IIS reset.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Cloud Class® Course: Microsoft Office 2010

This course will introduce you to the interfaces and features of Microsoft Office 2010 Word, Excel, PowerPoint, Outlook, and Access. You will learn about the features that are shared between all products in the Office suite, as well as the new features that are product specific.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now