• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 187
  • Last Modified:

Unable to see the parameter of AdminAuditLogMailbox in Exchange 2010 SP1

hello. Iam trying to set up the AdminAuditLogConfig in Exchange 2010 with SP1. I am not getting the switch "AdminAuditLogMailbox" to setup the log trigger.

Shell cmd used;

set-AdminAuditLogConfig -AdminAuditLogEnabled $True
set-AdminAuditLogConfig -AdminAuditLogParameters *
set-AdminAuditLogConfig -AdminAuditLogCmdlets *

While using;

Get-AdminAuditLogConfig | fl *log*

Doesn't display the Mailbox. here it is
 AdminAuditLogConfig
0
samsol09
Asked:
samsol09
  • 2
2 Solutions
 
Neil RussellTechnical Development LeadCommented:
0
 
samsol09Author Commented:
thanx Neil. The reports are XML, can this be set to any other format. Also the XML is blocked. XML report blocked
0
 
samsol09Author Commented:
0
 
Delphineous SilverwingGood Ol' GeekCommented:
This question has been classified as abandoned and is closed as part of the Cleanup Program. See the recommendation for more details.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now