Solved

content query question / SP 2007

Posted on 2011-09-19
11
209 Views
Last Modified: 2012-05-12
I've created a content query for a top site with 5 subsites. When I update a doc in a doc lib in one of the subsites, a notification is placed on the topsite.  However, I also get an email.  I want the notification of changes to go to the top site only and not to my email. How do I correct this?
0
Comment
Question by:ejosep04
  • 7
  • 4
11 Comments
 
LVL 16

Expert Comment

by:jessc7
ID: 36561994
Do you have an Alert set up on the Document Library? This would be separate from the Content Query web part.
0
 
LVL 16

Expert Comment

by:jessc7
ID: 36562007
0
 

Author Comment

by:ejosep04
ID: 36563205
I have no alerts set on this site.
0
PRTG Network Monitor: Intuitive Network Monitoring

Network Monitoring is essential to ensure that computer systems and network devices are running. Use PRTG to monitor LANs, servers, websites, applications and devices, bandwidth, virtual environments, remote systems, IoT, and many more. PRTG is easy to set up & use.

 
LVL 16

Expert Comment

by:jessc7
ID: 36563267
Is there a workflow or content approval associated with the document library? Does the e-mail give you a hint as to the origin (Workflow, Alert, Approval, etc)?
0
 

Author Comment

by:ejosep04
ID: 36563651
Bingo, it was an old workflow.  Content query responses will only show up where I point to, correct?
0
 
LVL 16

Accepted Solution

by:
jessc7 earned 500 total points
ID: 36563656
Correct.
0
 

Author Comment

by:ejosep04
ID: 36589898
I've requested that this question be deleted for the following reason:

problem had to do w/ uploading of webpart from central Admin.
0
 

Author Comment

by:ejosep04
ID: 36589894
I got an email stating;

Need Help With Your Question?  
Hello ejosep04,  
The following question has been inactive for three or more days:
Question: content query question / SP 2007
Zone: OS/Microsoft_Operating_System...
 
so I logged in. I'm not sure why this was still open. I thought I'd closed it on 9.27.11.
0
 
LVL 16

Expert Comment

by:jessc7
ID: 36589899
I thought the issue was a workflow being associated with the Document Library? Did the resolution change?
0
 
LVL 16

Expert Comment

by:jessc7
ID: 36589905
If my comment on workflows help you, you could award points. :)
0
 
LVL 16

Expert Comment

by:jessc7
ID: 36589910
Thank you!
0

Featured Post

Free Tool: Path Explorer

An intuitive utility to help find the CSS path to UI elements on a webpage. These paths are used frequently in a variety of front-end development and QA automation tasks.

One of a set of tools we're offering as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Work Over Net is a new and very powerful collaboration product. With its new easy interface it is becoming very competitive to other similar products like webex and office interactive. WON 2010 have the standard business tools needed for multi-offic…
Last week I faced a strange issue recently, i have deployed SharePoint 2003 servers for one project and one of the requirements was to open SharePoint site from same server. when i was trying to open site from the same server i was getting authentic…
Microsoft Active Directory, the widely used IT infrastructure, is known for its high risk of credential theft. The best way to test your Active Directory’s vulnerabilities to pass-the-ticket, pass-the-hash, privilege escalation, and malware attacks …

808 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question