• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 682
  • Last Modified:

RTMP request not responding over MAC from weborb

Hello,

We have setup webORB for .net version 4.3.0.2 on IIS 7 windows server 2008.
Weborb is installed as a virtual directory.

Everything works perfectly except I try to make a request from MAC browser.
Earlier we thought there is some url related issue but now we found that after calling rtmp request the response is not being received on MAC and it keeps on waiting for ever.

The detailed scenario is as follow.

We load the page from IIS hosted site.
in that swf is first loaded.
The site is first making request to "http://[some domain]/[virtual directory]/weborb.aspx?diag"
this is for confirming that webORB messaging server is running or not.
If this request is loaded (which gets loaded on both MAC and windows)
then we make a rtmp request to webORB at port 2047 (we have changed it in Global.asax).

Now here if I am accessing the site from windows machine the response is received in timely manner whether rtmp connection call is succeeded or failed.
But if I am accessing the same page from any MAC browser the the response keeps on waiting.
Means I am not sure if the rtmp request is not being made from swf
or response from weborb is not recieved. :(

Main thing here to note is
If I test the same thing in my local network (in LAN ) the things is working over MAC as well.
But from Live rtmp request is not made as I said above.

And even more important thing to note here is
in local network the site is being accessed using "http" and on Live it is "https"

so any of the following may be the issue
- on MAC swf is not making rtmp request to weborb over Https
otherwise
- on MAC weborb is not responding for rtmp request over Https

So please guide or let me have some hint to resolve this or at least to test in proper manner.
0
BhavinKrish
Asked:
BhavinKrish
  • 4
  • 2
1 Solution
 
BhavinKrishAuthor Commented:
is there any one getting the question or should I be more brief?
0
 
David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
on MAC do you mean by using the apple macintosh safari browser? and does safari have the flash extension loaded from adobe flash?
0
 
BhavinKrishAuthor Commented:
yes Flash 10.3 plugin is installed on MAC (our application can not run on lower than 10.3 version so).
On every browser it is 10.3 and the issues stated above is coming on each browser in MAC.
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

 
David Johnson, CD, MVPOwnerCommented:
and that is with the safari browser?  firewall issues on the mac?
0
 
BhavinKrishAuthor Commented:
no we have tried with all different kinds of network access.
Using USB donggles and lease lines as well.
0
 
BhavinKrishAuthor Commented:
I did not get the solution and has to close this question because I am not able to ask any more question due to this.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

  • 4
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now