c# express consumption of wcf works in development but not when installed using click once.


I have created two systems:
1. A c# express 2010 winform that will sit at the cleints.  It will read a sql server database and send the information to:
2. A asp.net wcf 2010 web service which sits on my web server.

I have published the c# express winform client with "publish" with a "click ionce" option hosted on my web server.

The problem:
On my development machine everything works fine.  Then from the same deveopment machine I used the click once and installed.

The installation seems to be crashing on:

            EvalServiceClient svcClient = new EvalServiceClient();
            string cXmlClasses = svcClient.SendClassesList(27, txtUsername.Text.Trim(), txtPassword.Text.Trim());

where I am trying to invoke the web service I have installed on my web server.


Who is Participating?
Bob LearnedConnect With a Mentor Commented:
"Seems to be crashing"
What indications are you getting?  Are there any log entries in the event log?  Are you trapping, and logging exceptions for the client application?
theHollowConnect With a Mentor Commented:
What is the Exception you get? Create a try/catch around the problem code.

It may be authentication to the service that has to be entered.
But I need to see the exception.
ygreensteinAuthor Commented:
Thanks The LearnedOne and theHollow.  I got stuck on an additional problem and when I work it out I will add the catch and send the exception.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.