Solved

Domain restore Sharepoint not Authenticating

Posted on 2011-09-23
1
249 Views
Last Modified: 2012-06-27
Hi All,

We recovered a month old image of our Domain Controller. But now when I try to log onto Sharepoint its asks for Authentication. When I put in my windows login it doesn't work?

Any help would be greatly appreciated.
0
Comment
Question by:kdonnelly81
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
kdonnelly81 earned 0 total points
ID: 36598486
Hi All,

I got it back online. It was crazy cos it wasn't giving me an errors just kept asking me for credentials. So I put the server onto a workgroup then back onto the domain and hey presto.
0

Featured Post

Comprehensive Backup Solutions for Microsoft

Acronis protects the complete Microsoft technology stack: Windows Server, Windows PC, laptop and Surface data; Microsoft business applications; Microsoft Hyper-V; Azure VMs; Microsoft Windows Server 2016; Microsoft Exchange 2016 and SQL Server 2016.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Last week I faced a strange issue recently, i have deployed SharePoint 2003 servers for one project and one of the requirements was to open SharePoint site from same server. when i was trying to open site from the same server i was getting authentic…
I recently came across an issue with a MOSS 2007 deployment where access into some sub-sites were denied, even for the MOSS farm administrators. A bit of background to the setup of this MOSS farm; this was a three server setup, consisting of a fr…

739 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question