Solved

Subreport starting on a new page..

Posted on 2011-09-26
2
318 Views
Last Modified: 2012-08-13
Hi,

  I have a report with a number of sub reports. I'm attaching the report for reference.
  There are two reports "Other member Demographics" and "Referral Info".

   After the Other Member Demographics is done, the Referral Info subreport is starting on a new page. This is causing the Other Member Demographics report to have a lot of white space.
 
  I'm not able to figure out what is causing the Referral Info subreport to start on a new page.
 Can someone kindly help?
 
TEST-REPORT.rpt
0
Comment
Question by:pvsbandi
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
2 Comments
 
LVL 19

Accepted Solution

by:
GJParker earned 500 total points
ID: 36599850
Right click on subreport referral_info -> format subreport -> common tab -> uncheck 'keep object together'

Ypu probably want to do this on all of the subreports if you want them to start immediately after the previou ssubreport
0
 

Author Closing Comment

by:pvsbandi
ID: 36599892
How could i miss that? Thanks so very much!
0

Featured Post

On Demand Webinar - Networking for the Cloud Era

This webinar discusses:
-Common barriers companies experience when moving to the cloud
-How SD-WAN changes the way we look at networks
-Best practices customers should employ moving forward with cloud migration
-What happens behind the scenes of SteelConnect’s one-click button

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Crystal Reports: 5 Tests for Top Performance It is complete, your masterpiece report.  Not only does it meet your customer’s expectations, it blows them out the water, all they want is beautifully summarised and displayed in a myriad of ways. …
Hot fix for .Net Crystal Reports 10.2.3600.0 to fix problems with sub reports running on 64 bit operating systems ISSUE: Reports which contain subreports fail with error "Missing Parameter Value" DEPLOYMENT SERVER OS: Windows 2008 with 64 bi…

749 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question