Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 684
  • Last Modified:

Great Plains login server is blank

I have a new machine Window 7 64 bit.  Installed GP 10 with no problems.  Setup ODBC and connected no problems.  Problem is when I start Great Plains Utilities and click the dropdown beside server, it is blank.  I have done this a thousand time on windows xp so it must be window 7?

Kate
0
KateHulit
Asked:
KateHulit
1 Solution
 
TrackrabbitCommented:
Great Plains requires 32bit ODBC.

Click the Windows button.
Enter "C:\Windows\SysWOW64\odbcad32.exe" in the run box. (This path should be correct if windows was installed using the defaults. If Windows was installed to a different location, find the windows folder and then the SysWOW64 folder beneath it.)

Enter your ODBC settings as you normally would, and relaunch GP/GP Utilities.

You should be all set!

Adam Page
Owner/Principal Consultant
Aperture Dynamics

0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now