Solved

Intermintant delivery failures after new mailboxes created

Posted on 2011-09-27
7
252 Views
Last Modified: 2012-08-13
We had an information store that had some corruption. We moved as many people off onto a new one as possible but were left with 4 we could not move. We tried a repair but it was taking too long so we canceled. This left the store unmountable.

Since it was just 4, we exported their email from the cached copy in Outlook, deleted the mailbox from the unmounted store, created a new one on the new store, and imported their email.

Everything is mostly working but intermiteantly they are getting non deliverable messages when someone from inside the company tried to send them an email. Email from outside seems to work all the time.

I tried several test from the Administrator account and was unable to get any failures but some internal people still get them.

Any ideas?

Thanks,
0
Comment
Question by:aegistp
  • 4
  • 3
7 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:dexIT
ID: 36711098
I would make sure they have the aliases they previously used, is it possible that users are sending mail to an alias that doesn't exist anymore. Check in Active Directory to verify.

Did you re-configure/modify the default send connector?
0
 

Author Comment

by:aegistp
ID: 36711207
No missing aliases that I can see and we didn't modify the send connector at all.
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:dexIT
ID: 36711945
Hmm, OK. Have you tried re-creating a new user to see if that user receives the same results?

It's possible that another security identifier was created for the user.
0
Enabling OSINT in Activity Based Intelligence

Activity based intelligence (ABI) requires access to all available sources of data. Recorded Future allows analysts to observe structured data on the open, deep, and dark web.

 

Author Comment

by:aegistp
ID: 36711968
All other users are fine but I didn't try to re-create them.

If it was a SID issue, don't you think it would be a problem for all email and not just intermitantly?
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:dexIT
ID: 36712100
Not exactly. If this is the case, I would double-check the internal send connector. This is occurring for 4 people, right? or everyone?
0
 

Author Comment

by:aegistp
ID: 36712125
Just the 4 that got new mailboxes.
0
 
LVL 9

Accepted Solution

by:
dexIT earned 500 total points
ID: 36717118
Try re-creating an account and mailbox and see what the results are. I've previously supported an issue when migrating from 2003 to 2010, re-creating the account resolve the problem. Worth a shot.
0

Featured Post

Control application downtime with dependency maps

Visualize the interdependencies between application components better with Applications Manager's automated application discovery and dependency mapping feature. Resolve performance issues faster by quickly isolating problematic components.

Join & Write a Comment

Exchange server is not supported in any cloud-hosted platform (other than Azure with Azure Premium Storage).
This process describes the steps required to Import and Export data from and to .pst files using Exchange 2010. We can use these steps to export data from a user to a .pst file, import data back to the same or a different user, or even import data t…
Get people started with the process of using Access VBA to control Outlook using automation, Microsoft Access can control other applications. An example is the ability to programmatically talk to Microsoft Outlook. Using automation, an Access applic…
To show how to create a transport rule in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Mail Flow >> Rules tab.:  To cr…

757 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

19 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now