?
Solved

GFI MailEssentials Outgoing disclaimers not insert on mail

Posted on 2011-09-29
12
Medium Priority
?
1,292 Views
Last Modified: 2012-06-27
I am running GFI MailEssentials 2010.0 on my Exchange Server 2007. I am trying to configure the mail disclaimers I have tried  at the user level and the disclaimers are not appearing in our outgoing emails. IS there a step I am missing or is this a known issue.
0
Comment
Question by:orkinos
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 7
  • 5
12 Comments
 
LVL 5

Expert Comment

by:TechnicallyMaybe
ID: 36814470
Are you sure you've configured your inbound domains properly?
1. Right click General ¿ General Settings, select Properties and click on Inbound Email Domains tab.
2. Click Add… button and enter your PUBLIC domain to add new inbound email domains

Repeat step 2 for any additional domains your company may own.
0
 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36814499
no ,i did all what you write but still no luck
0
 
LVL 5

Accepted Solution

by:
TechnicallyMaybe earned 2000 total points
ID: 36814514
I bet you'll need to restart the GFI services.
0
Office 365 Training for IT Pros

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36814523
which services do i need to restart ?all GFI ?
0
 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36814561
i restarted all GFI services ,BUt still no working
0
 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36814602
oh this is new.
I choosed variable NAME AND SURNAME and send a mail . one this varibale comes out but 2nd email not comes out , Basically only show firts mail not second mail .
?????
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:TechnicallyMaybe
ID: 36814668
In your disclaimer, are you using html, plain text,  or both?
0
 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36814699
plain text
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:TechnicallyMaybe
ID: 36814905
Make sure the "convert to unicode" option is checked.
0
 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36815386
i did still not working
0
 
LVL 5

Expert Comment

by:TechnicallyMaybe
ID: 36817351
Try a disclaimer without variables to see if they go through.
0
 

Author Comment

by:orkinos
ID: 36892909
i say the solution ,spam services must be stop.
0

Featured Post

Office 365 Training for IT Pros

Learn how to provision tenants, synchronize on-premise Active Directory, implement Single Sign-On, customize Office deployment, and protect your organization with eDiscovery and DLP policies.  Only from Platform Scholar.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This article will help to fix the below errors for MS Exchange Server 2013 I. Certificate error "name on the security certificate is invalid or does not match the name of the site" II. Out of Office not working III. Make Internal URLs and Externa…
Check out this step-by-step guide for using the newly updated Experts Exchange mobile app—released on May 30.
This video discusses moving either the default database or any database to a new volume.
Exchange organizations may use the Journaling Agent of the Transport Service to archive messages going through Exchange. However, if the Transport Service is integrated with some email content management application (such as an antispam), the admini…
Suggested Courses

765 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question