Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people, just like you, are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
Solved

WDS Automated logon

Posted on 2011-09-30
2
343 Views
Last Modified: 2013-11-25
Hi,

I built a new WDS server. On this server I have loaded images, using WAIK I am trying to configure my image to become silent installable image. The problem is this, when I start pulling a Win7 pro image from the server it asks me during the install on the physical machine for a username and password. When I use the username and password I defined in AD and gave admin rights on this account via the server it accepts and starts to install. I have edited alot on the machine as in pushing the image but I think its a XML where I have to define it. I've looked for this certain item everywhere but I can't find it.

Hope anyone here can help!

Thanks alot.

Sincerely,

Sebastiaan Röben
0
Comment
Question by:vbvb01
2 Comments
 
LVL 8

Accepted Solution

by:
jawa29 earned 250 total points
ID: 36890292
Hi Sebastiaan

I hope this article helps you out.
http://www.midteq.co.uk/guides/wds/part-5-automating-deployment

Jawa29
0
 
LVL 1

Author Closing Comment

by:vbvb01
ID: 36901966
Very nice XML preview now I can continue thanks!
0

Featured Post

Free Tool: IP Lookup

Get more info about an IP address or domain name, such as organization, abuse contacts and geolocation.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Transparency shows that a company is the kind of business that it wants people to think it is.
Read about the ways of improving workplace communication.

789 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question