exchange 2010 with BIS

Hello i have blackberry (BIS) was working fine for exchange 2007,
Now I install a new server for another sister company I have the same setting on both just the exchange 2010 server.
Then I am not able to setup the exchange in the blackberry device, owa function normally on exchange 2010
bugs-itAsked:
Who is Participating?
 
bugs-itConnect With a Mentor Author Commented:
hello i solve th issue
i solve the problem of BIS-- while i was have having problem deleting messages from owa inbox i got error delete an email it comes up with the following error. "Your network connection isn't available. If the problem continues, contact your helpdesk with this HTTP Status
i did the following
renaming web.config file in inetpub/wwwroot
I modify the authentification parameters in IIS management console.
 
Caution : i'm not talking about files and folder permissions but the Authentification icon in iis management console when you click on each subfolder.
 
For the subfolder ecp :
 •anonymous : disabled
•basic : enabled
•digest : disabled  
•Forms : disabled
•Windows : enabled
•ASP.NET : disabled

For the subfolder EWS :
 •anonymous : enabled
•basic : enabled
•digest : disabled  
•Forms : disabled
•Windows : enabled
•ASP.NET : disabled

For the subfolder owa :
 •anonymous : disabled
•basic : enabled
•digest : disabled  
•Forms : disabled
•Windows : enabled
•ASP.NET : disabled

then reset IIS
0
 
Rajith EnchiparambilOffice 365 & Exchange ArchitectCommented:
0
 
AkhaterCommented:
You do mean BIS and not BES right ?

In that case, on the 2010 run

get-webservicesvirtualdirectory | set-webservicesvirtualdirectory -BasicAuthentication:$True
0
Making Bulk Changes to Active Directory

Watch this video to see how easy it is to make mass changes to Active Directory from an external text file without using complicated scripts.

 
bugs-itAuthor Commented:
hi akhater i try it didn't work
0
 
AkhaterCommented:
how is your exchange reachable from the internet ? do you have any kind of proxy or just natting
0
 
bugs-itAuthor Commented:
Just natting behind UTM firwall
0
 
AkhaterCommented:
go to https://www.testexchangeconnectivity.com/ and give Microsoft Exchange Web Services Connectivity Tests a spin
0
 
bugs-itAuthor Commented:
was completely solve
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.