Howto Define Access to Exchange 2007 with EDGE and forefront TMG 2010 (workgroup installation)

Hi

I have a TMG 2010 (ip 10.0.0.199) installed in workgroup mode, 2 LAN: External to internet adn Internal to Local LAN Switch
I have EDGE & Forefront Protection 2010 for Exchange installed on my TMG 2010 (Without any setting, out of the box isntallation)
I have SBS2008 with exchange 2007  (ip 10.0.0.190)
I have MX record for my mail.mydomain.com (external ip 213.194.2.3, This IP is my Static IP from the ISP)

What are the steps I have to do in order to Send and Recive Emailes
Please provide me with exact steps I need to do in each server

Thanks
DoronAviadCEOAsked:
Who is Participating?
 
Rajith EnchiparambilConnect With a Mentor Office 365 & Exchange ArchitectCommented:
0
 
DoronAviadCEOAuthor Commented:
This artical is abouth exchange 2010 and not 2007,
It dosen't say anything about EDGE server and Forfront For exchange Protection
0
Creating Active Directory Users from a Text File

If your organization has a need to mass-create AD user accounts, watch this video to see how its done without the need for scripting or other unnecessary complexities.

 
DoronAviadCEOAuthor Commented:
Rajith

After trying your answer I get this error in the Exchange server 2007 when trying to import the XML file created in the EDGE


Error:
The version of the Edge subscription doesn't match any Hub Transports servers in the subscribed site

Exchange managemnet shell command attemped ...
0
 
DoronAviadCEOAuthor Commented:
I fix the problem with the

Error:
The version of the Edge subscription doesn't match any Hub Transports servers in the subscribed site

Exchange managemnet shell command attemped ...

Exchange 2007 SP where not the same, one sp2 and the 2'nd sp3

Now I upgraded from sp3 to sp3 and it is working
0
 
Rajith EnchiparambilOffice 365 & Exchange ArchitectCommented:
Good that it got resolved.

Please close the question as this will provide a solution for other people as well, when the google.
0
 
DoronAviadCEOAuthor Commented:
Had to dig in some more but at the end it is working

Thanks
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.