Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
?
Solved

Ctrl, Alt, Delete does not work with Logmein on W7 (anymore)

Posted on 2011-10-03
19
Medium Priority
?
3,488 Views
Last Modified: 2012-05-12
Hi, i have logmein installed on a few W7 PC's and you can no longer send the Ctrl, Alt, Delete command from the options, or using the key combination.  Nothing happens when you try.

Logmein is on the latest version, i have tried changing the local security settings so that software can send the command but to no avail.

Many thanks in advance.
0
Comment
Question by:FattyPo
  • 9
  • 4
  • 3
  • +2
19 Comments
 
LVL 30

Expert Comment

by:ded9
ID: 36902742
Try disabling uac and check.


Ded9
0
 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36902825
Thanks, already is always turn that off by default.
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:JohnGrunwell
ID: 36902930
control alt insert?
0
Independent Software Vendors: We Want Your Opinion

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36902937
tried that as well, neither work. The server 2003 machines work it does appear to be limited to W7.
0
 
LVL 10

Expert Comment

by:Arman Khodabande
ID: 36902948
Try Ctrl+Shift+Escape. (An alternative to Alt+Ctrl+Del)
0
 
LVL 7

Expert Comment

by:JohnGrunwell
ID: 36902951
have you tried to reinstall the logmein client on that computer?  I'm running windows 7 and use logmein free, and the rescue console and haven't had that issue yet.
0
 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36902988
it is on all the W7 machines on one site. I will try that and revert back. But no internet connection as the local exchange has gone down at the customer site. If it doesn't rain!

I will post later
0
 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36903688
Uninstalled the free version, and have installed the pro version. Ctrl alt delete or key combo does not work.
0
 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36904938
I have been on with level 2 tech support from logmein and they have absolutely no idea. We may think it has something linked into a new DB they are having developed as it stopped working on the same day. I will post a solution if we find one tomorrow.
0
 
LVL 30

Expert Comment

by:ded9
ID: 36905030
Login locally with one windows 7 computer and then try to connect via logmein..check whether ctrl alt delete works...might be a gp issue.


Ded9
0
 
LVL 66

Expert Comment

by:johnb6767
ID: 36905067
Have you removed the Logmein ActiveX control from "Manage Addons" in IE on YOUR PC to eliminate your system as the culprit?

Could easily explain why it affects all of those...

Actually have you tested another machine to remote control FROM?
0
 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36905265
We tried all of the above, with the tech support guy. He took some details and is exculating it. But he thinks it is something to do with this possible upgrade of the DB.
0
 
LVL 66

Expert Comment

by:johnb6767
ID: 36905577
So it doesn't work from another PC either?

That's all I was trying to determine....
0
 

Author Comment

by:FattyPo
ID: 36905630
As customers do they never inform you of all the facts. I have tried from multiple PC's different browsers and the issue still remains. But the customer had a new update applied to each PC in reference to a new DB they are having written. And only decided to tell me today after i enquired if anything had been updated without my knowledge. But will update as i find out more as i am sure some else will have the same problem in the future.
0
 
LVL 30

Expert Comment

by:ded9
ID: 36907660
Is logmein mirror driver enabled in device manager under display adapter.


Ded9
0
 
LVL 66

Expert Comment

by:johnb6767
ID: 36907666
Thanks for the info... What kind of DB is it?
0
 

Accepted Solution

by:
FattyPo earned 0 total points
ID: 36947262
Sorry for the delay guys, i have worked through the issue with Logmein, the DB developers and i have resolved the issue. I upgraded the customer to V5 NOD32 some months ago and there has been no issue. It appears that there has been an update on V5 that stops the ctrl alt del command from working even if the AV is disabled completely. I have un-installed V5 and returned the customer to V4 and all is working fine now. I am awaiting a response from ESET reference this issue and will post the answer from them once i receive it.
0
 

Author Closing Comment

by:FattyPo
ID: 36972781
I removed the V5 AV and all works.
0
 
LVL 66

Expert Comment

by:johnb6767
ID: 36953182
Thanks for updating....
0

Featured Post

Important Lessons on Recovering from Petya

In their most recent webinar, Skyport Systems explores ways to isolate and protect critical databases to keep the core of your company safe from harm.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

If you get continual lockouts after changing your Active Directory password, there are several possible reasons.  Two of the most common are using other devices to access your email and stored passwords in the credential manager of windows.
When you start your Windows 10 PC and got an "Operating system not found" error or just saw  "Auto repair for startup" or a blinking cursor with black screen. A loop for Auto repair will start but fix nothing.  You will be panic as there are no back…
This Micro Tutorial will give you basic overview of the control panel section on Windows 7. It will depth in Network and Internet, Hardware and Sound, etc. This will be demonstrated using Windows 7 operating system.
If you’ve ever visited a web page and noticed a cool font that you really liked the look of, but couldn’t figure out which font it was so that you could use it for your own work, then this video is for you! In this Micro Tutorial, you'll learn yo…
Suggested Courses

810 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question