Missing Attachment in Outlook but OWA sees them

I have an external vendor emailing me PDF attachments. In Outlook 2010 there are no attachments but in OWA I see the attachments but the have ~ symbol. I'm unable to open the attachments in OWA. According to vendor, the attachment does not have ~ in the file name when being sent. I had him reboot his computer, and send me the attachments again. Same thing not in Outlook and~ in OWA. If I forward the email to myself in Outlook, no attachments but if I forward in OWA the attachments come in fine, no ~ symbol, file names correct. I have Outlook 2010 on Exchange 2010 SP1 no roll-ups with DAG and vendor is Outlook 2010 using hosted Exchange 2010 (unknown SP or roll-ups). My computer has all MS updates for office and OS. I've tried outlook /safemode, disable TNEF registry, logged in to a different computer with Outlook 2003 no attachments. I know ~ in MS world is a temp file but the file was closed after his reboot. Only happening from this one outside vendor, other PDFs come thru fine.
Any ideas??? (should be worth more than 500 points)
jswan714Asked:
Who is Participating?
 
jswan714Author Commented:
no new posts in months, please close. We are no longer with that vendor.
0
 
Jaroslav MrazCTOCommented:
Did you reinstal adobe acrobat? Did you try search in security setings?
0
 
jswan714Author Commented:
I don't think a Adobe reinstall would matter but will try. What about the security settings? I saw posts to registry edit of secuirty but the posts didn't pertain directly w/ my problem. What security do you want me to do?
Thanks for the quick reply!
0
Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

 
jswan714Author Commented:
Adobe reinstall didn't work or the templates. I did something similiar in the registry for Level1.
I also cleared the Outlook temp cache files. Still having the problem.
0
 
jswan714Author Commented:
no answer, no new options in months, we no longer use that vendor, we used workaround of forwarding to self to see the attachment in outlook.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.