OWA not working on SBS2003

Hi,

  I have a SBS2003 server where I can remote in to check email, connect to workstations from the main menu of Remote Workplace. However when I try to run OWA directly without logging onto the Remote Workplace, it does not connect with an error message. Please see attachment.

https://remote.DOMAIN_NAME.com/remote  <----- work fine
https://remote.DOMAIN_NAME.com/OWA   <----- DOES NOT work. See attached.

Current Port Forwarding:
RWW - 4125
HTTP - 444
OWA - 443


Thank you in advance.
OWA-Error.doc
LVL 1
sgleeAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

ShareefHuddleCommented:

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
sgleeAuthor Commented:
Thank you and I appreciate it.
sgleeAuthor Commented:
ShareefHuddle:

 What determines how often OWA checks for new email?
Is that OUTLOOK Send/Receive Interval in user's workstation?
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
SBS

From novice to tech pro — start learning today.