Unable to Install Remote Agents

Dell Optiplex 380
Windows XP Pro SP3
Receiving "The application failed to initialize properly (0xc0000005).  Click on OK to terminate the application" error message when trying to install Kaseya agent.
Receive the same message when trying to install logmein agent.
I tried installing in Safe Mode using administrator account.  Received the same message.
Attached are the error messages received when logging into the administrator account.  Received same message when trying to install Kaseya agent and logmein agent.
Suspected malware issues.  Ran Malwarebytes and cleaned.  For some reason no log file was saved for the scan on 9/30/2011.  There is a log file for today's scan attached as well as screen shots of all error messages received.  

mbam-log-2011-10-04--18-31-24-.txt
Event-Viewer.doc
Front-Desk-Errors.doc
charismatic100Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Sudeep SharmaTechnical DesignerCommented:
First did you fixed the issues reported by MBAM? If you run the new Full System Scan in Normal Mode do you still noticed any kind of infection?

Then run the sfc /scannow from the command prompt but make sure you do have the Windows XP CD with you before you run that command.

Do a reboot after it has been completed and let us know if you are still unable to install the programs?

Further which Anti-Virus software are you using? Did you try disabling them before running the installer?

Sudeep
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
charismatic100Author Commented:
Yes, fixed everything.
MBam shows no infections.
Ran sfc /scannow.  Rebooted.
Programs installed successfully.
0
charismatic100Author Commented:
Thanks so much for your assistance in this matter.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Anti-Spyware

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.