• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 305
  • Last Modified:

Problem with Virtual machine

I installed Win XP VM on top of Win& Pro 64 OS. VM launched fine. I installed two legacy apps and now VM hangs at start up. I get a black screen with a blinking cursor. When I type, nothing happens. I do get an error message that Integration features didnt start. I set integration to manual, still no solution.
What do I do next?
0
M_Epstein
Asked:
M_Epstein
1 Solution
 
Michael DyerCommented:
You could try deleting the page file so that you only have the virtual disk file and the settings file.  This should reset you to the last time you committed changes to the hard drive.
0
 
Paul SCommented:
are you using virtual PC or vmware player or hyper V? when does the black screen appear, before or after the windows boot logo?
0
 
nobusCommented:
Look at \Windows\temp\vmware-serverd*.log file for errors
0
 
M_EpsteinAuthor Commented:
I found a solution. I went into settinhgs and change the behaior on close  from hibernate to restart. That allowed the VM to restart and took care of the problem. Thanks anyway.
0
 
M_EpsteinAuthor Commented:
The suggested solutions did not work. I googled the probelm and found the solution.
0

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now