• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 154
  • Last Modified:

Outlook 2010 Autotye when sending new emails

I have a client that is using Outlook 2010 on Exchange 2010. When they go and send a new email when they start to fill in the person name the auto suggest is not working, There are 2 users that are having the same issue, Before they got new PCs everything worked fine, Yet when they use OWA it works fine, I have tried to rebuild the users profiles still the same thing, No auto Suggest is working I contacted dell and no help.

 
0
sdetraff
Asked:
sdetraff
  • 2
1 Solution
 
Madan SharmaConsultantCommented:
you need to clear cache address book from there pc. here is the link to clear cache address book from outlook 2010 and all other version of outlook:- http://support.microsoft.com/kb/287623
0
 
sdetraffAuthor Commented:
I did try that one and it did not resolve the issue. When we first setup the laptops
0
 
numero_unoCommented:
The autocomplete feature uses the NK2 file in Outlook.
SInce this is a new PC, obviously the NK2 file is fresh one present
We need to import the old NK2 file

Please refer to
http://support.microsoft.com/kb/980542
0
 
Madan SharmaConsultantCommented:
try one thing whenever users send mail to those user ask them to pick their address from GAL by clicking on to/cc button don't type it manually.
0

Featured Post

 [eBook] Windows Nano Server

Download this FREE eBook and learn all you need to get started with Windows Nano Server, including deployment options, remote management
and troubleshooting tips and tricks

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now