• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 784
  • Last Modified:

Cannot add 2 of the 4 drives of my TL4000 in CA ArcServe

I have a Dell TL4000 and I use CA Arcserv for my backups, now the thing is that inside the Arcserv softeware under the DEVICE option I see 4 drives but can only add 2 drives under my library and if i go to DEVICE CONFIGURATION and follow the steps to manually add the remaining 2 left over drives I get an error saying "Failed the assign drives the maximum number of drives have been reached" nut until yesterday I was able to see all of my 4 drives under the Library.

Also on  the front LCD panel of the TL400 I see a warning for Drive 3 and 4

Any ideads how I can re-add my 2 drives to the Library in ArcServ??

 Drive error
0
kerry_dsouza
Asked:
kerry_dsouza
1 Solution
 
SelfGovernCommented:
It sounds like it might be a licensing issue.   Most backup applications require a license for each backup target.  If you only have two drives licensed, then you'll need to purchase licenses for two additional drives.

0
 
kerry_dsouzaAuthor Commented:
I though the same you know but then we have the tape library option installed which expires in 2012 august and also it was working just fine 4 days back and all of a sudden when I rebooted the Library the drives were un-assigned

Really Odd!

-K
0
 
denbosseCommented:
What is the LCD message you see on the TL4000 for drive 3 and 4?
Also check if http://supportconnect.ca.com/sc/kb/techdetail.jsp?searchID=TEC471461&docid=471461&bypass=yes&fromscreen=kbresults helps.
0

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now