OWA fails on Exchange 2010 after logging in

When users enter login credentials and click login on OWA on Exhcnage 2010, the page fails.
See image below.

 owa error
There are no events logged in the event viewer when this happens.
It also fails when trying direct on the Exchange server.

Nothing has changed recently.
MayogroupAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

pcchiuCommented:
Is all exchange services is up and running?
Did you restart the IIS on the server?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
MayogroupAuthor Commented:
AH. FBA service was off.

Many thanks.
0
pcchiuCommented:
Welcome
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.