Xenapp 6 - Getting windows logon screens while launching applicaiton through citrix.

Getting windows logon screens while launching applicaiton through citrix.

Xenapp 6
Windows 2008 R2
Logon-MEssage.png
LVL 26
Sekar ChinnakannuStaff EngineerAsked:
Who is Participating?
 
basrajCommented:
0
 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerAuthor Commented:
Basraj, Already I tried these steps but no luck.
0
 
basrajCommented:
0
Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerAuthor Commented:
After creating group policy still issue remain same :(. Please help this issue remains for long time.
0
 
Shibu_KelothCommented:
I had the same issue long back in 4.5. Juts cant recollect the resolution.
I assume you have tried all the options listed above.

Did you reinstall the ICA client?
Are you prompted on a single PC?
Did you check the Authentication option in WI?
Did you try restarting the WI once?
Any changes in environment recently? DNS IP or ADC?

I am checking the old documets.. will come back soon with an answer.
0
 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerAuthor Commented:
Yes tried to re install ICA client, All the workstation same issue.
Yes get issue with both WI & PNA too
Restarted WI many time no luck
If you want me to try one more time please let me know. I will try this steps again.
0
 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerAuthor Commented:
Still issue persists.
0
 
Sekar ChinnakannuStaff EngineerAuthor Commented:
Ok to follow
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.