Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 969
  • Last Modified:

Can't open ports on Watchguard XTM 23

I have a new WatchGuard XTM 23 and I need to open the ports for remote user access on a 2008 Small Business server. I have configured static nats and policies but still can't get through. Is there some type of global setting I am missing. I have opened ports on WatchGuards before without any problems but this is my first out of the box install.

Very frustrating
0
imbpro
Asked:
imbpro
  • 2
1 Solution
 
dpk_walCommented:
Please ensure that you have followed the steps below:

Adding custom policy:
http://www.watchguard.com/help/docs/wsm/11-xtm/en-US/Content/en-US/policies/custom_policies_about_c.html

Configuring static NAT:
http://www.watchguard.com/help/docs/wsm/11-xtm/en-US/Content/en-US/nat/nat_static_config_about_c.html

Please check and update.

Thank you.
0
 
setasoujiroCommented:
Hi there,

Can you please post a config file or screenshot of your rulebase?
0
 
imbproAuthor Commented:
My problem was two routers on the same static IP. You solution was correct on opening the ports I just had an almost impossible problem to diagnose online.
0
 
dpk_walCommented:
Thank you for the update and points! :)
0

Featured Post

Important Lessons on Recovering from Petya

In their most recent webinar, Skyport Systems explores ways to isolate and protect critical databases to keep the core of your company safe from harm.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now