troubleshooting Question

outlook 2003 - embedded images inserted into emails not being recieved.

Avatar of Craig Paulsen
Craig PaulsenFlag for New Zealand asked on
Email SoftwareEmail ClientsOutlook
4 Comments1 Solution536 ViewsLast Modified:
Hi Experts,

I have a user running Windows 7/Office 2003 with outlook 2003 SP3, when she inserts attachments into the body of the email and sends it, reciepients are recieving the emails but the embedded attachment just displays as a blank with a red x, as a test, I got the user to email me a and the result the same, attachment in body of email just displays as a red-X, I'm running outlook 2007 and tried turning off the option automatic download, but sitll no luck, what could causing the embedded attachment in the email to display like this, and this is happening for every person she emails, so it's not a case of clearing there outlook cache etc.
Any ideas?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
bigeven2002

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros