troubleshooting Question

MS SQL 2008 R2 server Report Builder 3.0 report shows data when run from Report Builder 3.0 but not when run in browser

Avatar of davidsmythmeuk
davidsmythmeukFlag for United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland asked on
SSRS
3 Comments1 Solution540 ViewsLast Modified:
MS SQL 2008 R2/ SP2010 Standard -  server Report Builder 3.0 report shows data when run in Report Builder 3.0  but not when run in browser (IE9, Firefox 7)

We have many other reports that run fine either way. This new report works perfectly in Report Builder 3.0
but when run in IE shows no data.

The master repoort runs but the embedded ones do not. But we have used this format many times in other master reports and it works.

There is data there and the 'No data available' message appears correctly when there is none in reality,

Any ideas how to investigate?
ASKER CERTIFIED SOLUTION
davidsmythmeuk

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 3 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros