Reportviewer Hosting Error

I have a asp .net page which has a reportviewer in it. every thing goes ok in local. when I send it to my hosting it gives error:

The Report Viewer Web Control HTTP Handler has not been registered in the application's web.config file.  Add <add verb="*" path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" type = "Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" /> to the system.web/httpHandlers section of the web.config file.


when I include this to web config all the pages starts to give Internel Error 500

my webconfig file is this:

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
  <appSettings>
    <!-- SOME DB SETTINGS-->      
  </appSettings>
  <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    <compilation debug="true">
      <assemblies>
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.Common, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
      </assemblies>
      <buildProviders>
        <add extension=".rdlc" type="Microsoft.Reporting.RdlBuildProvider, Microsoft.ReportViewer.Common, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
      </buildProviders>
    </compilation>
    <httpRuntime
    executionTimeout="90"
    maxRequestLength="10000"
    useFullyQualifiedRedirectUrl="false"
    minFreeThreads="8"
    minLocalRequestFreeThreads="4"
    appRequestQueueLimit="100"

/>
       <httpHandlers>
     
    </httpHandlers>
  </system.web>
</configuration>


you can see the complete error from:
www.tasarmuhendislik.com/cr_test_page.aspx
2dyazilimAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

2dyazilimAuthor Commented:
I think I couldn't explain my problem. my problem is when i add httphandler parameters to web config I get above error for all of the site.

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.




My webconfig file is:
<?xml version="1.0"?>
<configuration>
  <appSettings>
 
  </appSettings>
  <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    <compilation debug="true">
      <assemblies>
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.Common, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
       

      </assemblies>
      <buildProviders>
        <add extension=".rdlc" type="Microsoft.Reporting.RdlBuildProvider, Microsoft.ReportViewer.Common, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"/>
      </buildProviders>
    </compilation>
    <httpRuntime
    executionTimeout="90"
    maxRequestLength="10000"
    useFullyQualifiedRedirectUrl="false"
    minFreeThreads="8"
    minLocalRequestFreeThreads="4"
    appRequestQueueLimit="100"

/>
     <httpHandlers>
      <add path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" validate="false"/>
    </httpHandlers>
  </system.web>
</configuration>
0
2dyazilimAuthor Commented:
I solve my problem by changing webconfig with this one :

<?xml version="1.0"?>
<configuration>
  <appSettings>
  </appSettings>
  <system.web>
    <customErrors mode="Off"/>
    <compilation debug="true">
      <assemblies>
        <add assembly="CrystalDecisions.CrystalReports.Engine, Version=10.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />
        <add assembly="CrystalDecisions.ReportSource, Version=10.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />
        <add assembly="CrystalDecisions.Shared, Version=10.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />
        <add assembly="CrystalDecisions.Web, Version=10.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />
                     <add assembly="Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
        <add assembly="Microsoft.ReportViewer.Common, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=B03F5F7F11D50A3A" />
      </assemblies>
      <buildProviders>
        <add extension=".rdlc" type="Microsoft.Reporting.RdlBuildProvider, Microsoft.ReportViewer.Common, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
      </buildProviders>
    </compilation>
    <httpRuntime executionTimeout="90" maxRequestLength="10000" useFullyQualifiedRedirectUrl="false" minFreeThreads="8" minLocalRequestFreeThreads="4" appRequestQueueLimit="100"/>
    <!--G:\Yedek 09.12.2010\Visual Studio 2008\Projects\kultur_ogrenci_kayit\kultur_ogrenci_kayit-->
    <httpHandlers>
      <add path="CrystalImageHandler.aspx" verb="GET" type="CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=10.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" />
      <add path="Reserved.ReportViewerWebControl.axd" verb="*" type="Microsoft.Reporting.WebForms.HttpHandler, Microsoft.ReportViewer.WebForms, Version=9.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a"
       validate="false" />
    </httpHandlers>
  </system.web>
  <system.webServer>
    <handlers>
      <add name="CrystalImageHandler.aspx_GET" verb="GET" path="CrystalImageHandler.aspx" type="CrystalDecisions.Web.CrystalImageHandler, CrystalDecisions.Web, Version=10.5.3700.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304" preCondition="integratedMode"/>
    </handlers>
    <validation validateIntegratedModeConfiguration="false"/>
  </system.webServer>
</configuration>

0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
2dyazilimAuthor Commented:
No answers for the problem came.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
.NET Programming

From novice to tech pro — start learning today.