VCentre 4.1 performance data not showing

Hi all, we have a slight problem where by the performance data of our VMs has stopped populating. It has been like this for a couple of days now. Any ideas as to what it could be?

thanks
ScreenHunter-02-Jan.-03-15.19.gif
LVL 15
cwstad2Asked:
Who is Participating?
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
Check items, 1,2,3 above in http:#a37368175
0
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
1. Restart vCenter Server Service.

2. Check SQL Services and SQL Server Agent which is responsible for Summary Rollups within the database.

3. Check database space
0
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
If you click Advanced, do you have data?

Those graphs are dsepedant upon web browser functions, and ActiveX controls.
0
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

 
cwstad2Author Commented:
Hi Hanccocka no nothing is populated
0
 
RickEpnetCommented:
Is this service running? If not try starting it and then check.
VMware VirtualCenter Management Webservices
0
 
cwstad2Author Commented:
great thanks, for your help
0
 
Andrew Hancock (VMware vExpert / EE MVE^2)VMware and Virtualization ConsultantCommented:
No problems, have a good VMware year.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.