Links not working

Hi Experts,

Please visit the following URL:

http://www.iwatchnetwork.eu/alphabet/

You will see an A-Z list of alphabet links running across the page. When you click one of the letters you will be taken to this point in the page. This has stopped working for me in Firefox but still works in I.E. and Chrome. Does anyone have a suggestion as to why?
DColinAsked:
Who is Participating?
 
scherrer_coCommented:
Have you customized Firefox in any way that restoring it to default settings would be a problem?
0
 
scherrer_coCommented:
Hello, a Firefox security setting may have inadvertently been changed. You can ensure that you are using the most up to date version of Firefox by going to Help - About Firefox and make sure that it shows at least version 9.01. If you have an up to date version of Firefox I can explain how to restore its settings.

Thanks
0
 
greyknight17Commented:
I would check to see if you have any Firefox add-ons/extensions installed that may be blocking the script from running. For example, I personally use NoScripts to block all scripts for webpages. I just visited that website you posted and have the same problem. Once I allowed scripts to run on the page, I was able to access those specific sections.
0
Cloud Class® Course: Microsoft Exchange Server

The MCTS: Microsoft Exchange Server 2010 certification validates your skills in supporting the maintenance and administration of the Exchange servers in an enterprise environment. Learn everything you need to know with this course.

 
Dave BaldwinFixer of ProblemsCommented:
It's probably blocking that pop-under that you have on that page.  That's not a nice thing to do.
0
 
DColinAuthor Commented:
scherrer_co:

I now have 9.01
0
 
scherrer_coCommented:
Are you still having that issue? You can check for add-ons as greyknight suggested by going to Tools - Add-ons. Most extensions should not affect this, but some add-ons/extensions have the potential to block the script.
0
 
DColinAuthor Commented:
scherrer_co:

It was working OK until about a week ago then stopped. I get the pop under advert but not a move to the required alphabet character.
0
 
d4durveshCommented:
its working properly on my all three browsers. Firefox too.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.