Solved

Exchange 2010 external attachments are blocked over 500 kb

Posted on 2012-03-11
1
394 Views
Last Modified: 2012-03-11
Hi,
We are running a new exchange 2010 SP2 installation. Sending attachments in big size is no problem within the domain, but every external mail with an attachment over 500 kb is just lost. No error message to the sender, no message in queue, just nothing. Tried every size settings in the hub transport, receive connectors and the mailboxes. It's just a simple network with a Zyxel USG20 firewall with deactivated content filters. Tried also to deactivate the firewall and antivirus. Any idea?
Thanks!
0
Comment
Question by:dirkmeinl
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
dirkmeinl earned 0 total points
ID: 37708542
Problem solved! Replacing the Zyxel USG20 made us happy.
0

Featured Post

Has Powershell sent you back into the Stone Age?

If managing Active Directory using Windows Powershell® is making you feel like you stepped back in time, you are not alone.  For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

How to resolve IMCEAEX NDRs in Exchange or Exchange Online related to invalid X500 addresses.
In-place Upgrading Dirsync to Azure AD Connect
In this video we show how to create a Distribution Group in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Recipients >>…
how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.

749 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question