TS2 Not connecting Remotely from Clients

Hi Guys,

Fresh meat here lol Have a Virtual TServer that does not allow connections via RDP/Cord (Mac) remotely, but does allow connection via the Hyper V console and via Remote Web Workplace.

I have checked the port forwarding and it is all good from what I can see, I can ping it, and as I said before I can connect to it from a couple of areas - just not Remotely via the RDP or Cord etc.

I have restarted the SBS and the TS but nothing has changed.. I am out of ideas!

There is no error message that I get when logging on via the other methods, and I only get the connection timed out error when trying via RDP/Cord.

Hopefully you guys can help!

Cheers, Chris
Lutanda_SupportAsked:
Who is Participating?
 
EE_AutoDeleterConnect With a Mentor Commented:
Because this question has no expert participation and is over 21 days old, it would have been deleted automatically, but you have posted information yourself making this PAQ-worthy. Your points have been refunded.EE_Autodeleter
0
 
Lutanda_SupportAuthor Commented:
Hey again - funny thing about keeping things simple - turned out that the MTU was playing up and after a few restarts everything has come good!

Apologies for a stupid question!

Chris
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.