We help IT Professionals succeed at work.

Out of Office Assistant Exchange 2007

mizgroup
mizgroup asked
on
Hi all!

Trying to set up the Out Of Office Assistant in OWA for one of my users. And it doesn't seem to work. I checked autodiscover and it looks good. What would be my next troubleshooting step?

I'm using Exchange 2007 SP1

Thanks
Comment
Watch Question

when you set Out of office assis. in owa do you have messages in both boxes ? Do you have send to external senders.  Do you have times set? Does it work with internal people?

Author

Commented:
Just checked it internally and turns out it works. Externally doesn't work though.
I have messages in both boxes, send to external senders, no time set
EE Solution Guide - Technical Dept Head
CERTIFIED EXPERT
Most Valuable Expert 2017
Commented:
Please check the attachment

if you do that, it should fixed your issue as I fixed the same issue for one of the client
autodiscover-1.txt
Try this instead of putting messages in both boxes uncheck send out of office auto-replies to external senders.  This means the same message in the first box will go to both out and inside senders. Let me know if that works.
AmitIT Architect
CERTIFIED EXPERT
Distinguished Expert 2017

Commented:
Also make sure that in EMC under organization config, then hub transport, remote domain tab, you have default set in there with * this will allow out of office external

Author

Commented:
Tried all of the above. Still doesn't work. Most of the settings were already set up as proposed. Anything else I'm missing?
Are they being stopped at the SMTP filter as junk mail by an enabled rule?

Author

Commented:
how do I check that?
What or who do you use as a spam filter?

Explore More ContentExplore courses, solutions, and other research materials related to this topic.