We help IT Professionals succeed at work.

SharePoint User Profile Service

I have my SharePoint 2010 environment configured.  The User Profile Service is configured and connnected to my AD OU.  I can run the sync without any errors.  My issue is, when the sync completes, I show 0 User Profiles.  I know there are users in the AD OU.  Has anyone else seen this issue and know a solution?
Comment
Watch Question

CERTIFIED EXPERT
Most Valuable Expert 2011
Awarded 2010
Commented:
Hello,

most issues with user profile services are due to incorrect/insufficient permissions.

If you follow this article by SharePoint MVP Spencer Harbar, (step by step, check several times, it's not an easy ride), you should be able to set up UPS successfully.

Pay special attention to the bits about "Create and Configure Accounts and Permissions". Heck, pay special attention to all of the article, because all of it matters.

cheers, teylyn
QPR

Commented:
Are you using exclusion filters?
Software SquirrelEnterprise Solutions Architect

Author

Commented:
It's pretty much true.   I found out that my people applied the Replication Permissions to the wrong service account.  After using the user that had correct premission, it worked just fine.
CERTIFIED EXPERT
Most Valuable Expert 2011
Awarded 2010

Commented:
Just wondering: why a B grade? My suggestion was spot on: the issue was with wrong permissions. What would you have expected for an A grade?
Software SquirrelEnterprise Solutions Architect

Author

Commented:
Sorry.  Didn't realize I put B grade.  If possilble, I will change it.

Explore More ContentExplore courses, solutions, and other research materials related to this topic.