Unknown error when creating a new site collection in one specific web application

I'm getting the dreaded "Unknown Error" when creating a site collection in one of my web applications.

The strange thing is that other web applications in the same sharepoint farm are able to have site collections created in the with no troubles at all.

Where should I start, and what do you think the problem may be?  This is SharePoint 2007.
LVL 1
crmsharepointAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

QPRCommented:
Here is a good tool to get more than the dreaded....
http://archive.msdn.microsoft.com/ULSViewer

Run the exe then try the site collection creation again.
The logs will either give you exactly what you need to fix it or enough info to report back here and we can take it from there

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft SharePoint

From novice to tech pro — start learning today.