Solved

No Acces to Public Folder in ESM

Posted on 2012-03-23
7
381 Views
Last Modified: 2012-04-15
Hy,
got an SBS2003 System on wich i want to add an Mail Account to the Public Folder on the Exchange System.

After Starting ESM -> SERVERNAME -> First Storage Group -> Public Folder Store (SERVERNAME) -> Public Folders

the following Error occurs:

The SSL certificate server name is incorrect
ID no: c103b404
Exchange System Manager.

I removed the the "Require SSL" on the Default Website -> Public

i done a iisreset but the error remains the same.

Help please!
0
Comment
Question by:Blieswood
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 4
  • 3
7 Comments
 
LVL 9

Expert Comment

by:ash007
ID: 37760510
Please check and remove  Require SSL and certificate from Exadmin Virtual directory in IIS manager

Refer:http://support.microsoft.com/kb/324345
0
 

Author Comment

by:Blieswood
ID: 37765286
Hello,
i removed the Require SSL from the Exadmin Folder.
The Error  stays the Same...
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:ash007
ID: 37799899
please run iisreset and check if issue still persisists then we  let  us know any errors in application logs...
0
Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 

Author Comment

by:Blieswood
ID: 37806196
After running iisreset = no errors in application Log.

Starting ESM -> SERVERNAME -> First Storage Group -> Public Folder Store (SERVERNAME) -> Public Folders.

Error Stays the same, im getting no clue so far!
I will work out the SSL Certificate once more and try to fix this over the Weekend.
0
 
LVL 9

Assisted Solution

by:ash007
ash007 earned 500 total points
ID: 37822495
Hi you can reset all virtual directories in IIS using below article:

http://support.microsoft.com/kb/883380
0
 

Accepted Solution

by:
Blieswood earned 0 total points
ID: 37831228
Hello, after working thru all SSL Certificates and recreate them i restart the whole Systems and my Error disappears.

Thanks to all of you who try to help me!
0
 

Author Closing Comment

by:Blieswood
ID: 37848059
See last Post
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Marketers need statistics and metrics like everybody else needs oxygen. In this article we explain how to enable marketing campaign statistics for Microsoft Exchange mail.
In-place Upgrading Dirsync to Azure AD Connect
This video demonstrates how to sync Microsoft Exchange Public Folders with smartphones using CodeTwo Exchange Sync and Exchange ActiveSync. To learn more about CodeTwo Exchange Sync and download the free trial, go to: http://www.codetwo.com/excha…
A short tutorial showing how to set up an email signature in Outlook on the Web (previously known as OWA). For free email signatures designs, visit https://www.mail-signatures.com/articles/signature-templates/?sts=6651 If you want to manage em…

730 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question