Backup Exec 2010 slow job rate

BE 2010 R3 SP2 running on a Dell PE R710. Library is a Tandberg StoreageLoader LTO-4.

Windows 2008 R2.

I've changed a bunch of settings from compression to block size etc. Nothing at all changes the slow rate of about 45MB/min. Any ideas?

I have another larger Tandberg with 24 slots connected to another Win2008 server and I get about 4GB/min!
cb_itAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

pgm554Commented:
Have you run a standalone tape diag on the affected machine?
0
cb_itAuthor Commented:
How do I run a standalone tape diag?
0
cb_itAuthor Commented:
An issue with our switch was causing the slow backups.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
cb_itAuthor Commented:
The switch problem was the answer.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage Software

From novice to tech pro — start learning today.