Solved

Email missing Body when sending Externally

Posted on 2012-03-27
8
530 Views
Last Modified: 2013-12-18
Any idea why an email would exclude the body field when sending externally ?

As far as I know we didn't have any server changes.
0
Comment
Question by:nbtnotes
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
8 Comments
 
LVL 4

Expert Comment

by:Fox85
ID: 37774090
I don't know if this is the issue, but give it a try: http://support.microsoft.com/kb/885660
0
 

Author Comment

by:nbtnotes
ID: 37774109
We don't have an Exchange Server or use an Exchange Connector.
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:Fox85
ID: 37774161
If you are sending out the email to some of your external contacts, they are using exchange server? Or if you try to send e.g. to gmail account the mail body is missing as well?
0
Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

 

Author Comment

by:nbtnotes
ID: 37774254
The body is blank when sending out external emails, to any email address.
0
 
LVL 46

Expert Comment

by:Sjef Bosman
ID: 37790565
Did you try to send a test mail to your own (personal) address, e.g. on Gmail? When you look there, is the mail also empty? If so, check your antivirus/antispam software on the server, you might disable it and test again.
0
 
LVL 15

Expert Comment

by:akhafaf
ID: 37803750
Hi there,,

Does this problem happen when you send external emails to any external address Yahoo , hotmail etc.?
where you able to send external emails with no problems before ? Since when did this problem start ?
What about incoming emails from outside ? do you have the same problem ?

Best Wishes
0
 

Accepted Solution

by:
nbtnotes earned 0 total points
ID: 37803769
The problem all of a sudden resolved itself. We think it was related to Traveler Crashing.

Still not clear on the exact issue.
0
 

Author Closing Comment

by:nbtnotes
ID: 37820916
Still unresolved and unable to reproduce.
0

Featured Post

Industry Leaders: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

You’ve got a lotus Domino web server, and you have been told that “leverage browser caching” is a must do. This means that we have to tell the browser everywhere in the web to use cache. In other words, we set (and send) an expiration date in the HT…
Article by: Rob
Notes 8.5 Archiving Steps and Tips This article covers setting up a Notes archive, and helps understand some of the menu choices making setting up and maintaining a Notes archive file easier.
There are cases when e.g. an IT administrator wants to have full access and view into selected mailboxes on Exchange server, directly from his own email account in Outlook or Outlook Web Access. This proves useful when for example administrator want…
Monitoring a network: why having a policy is the best policy? Michael Kulchisky, MCSE, MCSA, MCP, VTSP, VSP, CCSP outlines the enormous benefits of having a policy-based approach when monitoring medium and large networks. Software utilized in this v…

630 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question