Exchange 2010 ECP page problem

Hello Experts,

 I have a SBS2011 server that was migrated from SBS2003.

I had everything working except the ECP page from OWA, users would be returned right to the logon page when they clicked "Options - Set automatic Reply"

 I have figured out the permissions that were causing it, however now it looks like my ECP page / directrory is corrupted.

 Now when I click automatic replies it takes me to a page, I just can't read the page.

 I have removed and recreated the ECP virtual directory multiple times using shell and EMC and nothing is working.

I have run c:\windows\system32\LODT /r

Essentially I have tried everything that I could find on the Net and EE

This is the page I get :
Ecp page received
I get this page connecting externally, internally or by typing https://127.0.0.1/ecp from the server itself.

If anyone has any Help it would be greatly appreaciated.


PS. As a sidenote Re-installing the server is not an option.

 Thanks,
LVL 2
runleveltechAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

BopheakCommented:
In IIS Manager, did you configure HTTP Redirection. If you configured HTTP redirection on IIS Manager,  please non configure it. And test ECP web again. Note that when you change settings on IIS Manager, you need to restart IIS (iisreset command in RUN) to take it effect.
0
runleveltechAuthor Commented:
No there is no Redirection configured
0
BopheakCommented:
which version of exchange server 2010 that you use (RTM, SP1, SP2)?
if you use RTM, should you upgrade it to Exchange Service pack 1?

Is it still the same error?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
runleveltechAuthor Commented:
Exchange 2010 SP1 RU6

I'm going to arrange a downtime to upgrade to SP2 and see if that fixes it.
0
runleveltechAuthor Commented:
SP2 upgrade resolved the issue
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.