• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 2581
  • Last Modified:

Using a KMS server

Hello, I am not totally versed in the running of a KMS server but I am following the step-by-step. Microsoft validated my KMS key but when I run the command ‘slmgr.vbs /ato’ I get the following error ‘Error: Product not Found’. At this point, am I supposed to actually install Microsoft Office Professional Suite on the server? What product is not found?
Thanks
0
bizzie247
Asked:
bizzie247
1 Solution
 
als315Commented:
I can recommend you to use VAMT 2.0.:
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=11936
You can manage keys and activations in GUI.
There are some problems with virtual OS, but it really can help you
Some instructions are here:
http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff686876.aspx
0
 
bizzie247Author Commented:
Thank you als315!! Very cool tool, I will read up on it but in the mean time, with the workstations, do I just install the software and because the IP is added, just enter the same activation key when prompted?

Thanks again
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now