Exchange 2010 not sending / recieving emails

Hi guys,

This morning our exchange 2010 server stopped sending/recieving email, they are all showing in the Queue however.

In the logs i noticed this pop up unde the MSExchange management logs

(PID 5228, Thread 18) Task Get-Message throwing unhandled exception: System.Management.Automation.PipelineStoppedException: The pipeline has been stopped.
   at System.Management.Automation.MshCommandRuntime.WriteProgress(ProgressRecord progressRecord)
   at System.Management.Automation.Cmdlet.WriteProgress(ProgressRecord progressRecord)
   at Microsoft.Exchange.Configuration.Tasks.Task.AutoReportProgress()
   at Microsoft.Exchange.Configuration.Tasks.Task.ProcessRecord().
wsc-itAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

R--RCommented:
Check all the exchage services.
Check the eventlog...
endital1097Commented:
try launching the management shell as administrator (right-click run-as administrator)
it looks like the cmdlet is attempting to write a file and does not have access
Magnus BIT-supportCommented:
Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

ash007Commented:
Please restart Hub transport service on Exchange server
wsc-itAuthor Commented:
It turned out to be are logs drive got nearly full, approx 500mb free, this stopped mail routing. Clearing this and restarting the services worked.

Now i need to investigate why Veeam is not purging the logs.

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
wsc-itAuthor Commented:
Resolved this myself
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.