RDP connect

hello there,

I have a terminal server which i setup. i created some users on it so that they can connect via RDP.but when they connect after 3-4 mins they get disconnected. what is the issue.please help. by the way i have another server with RDP and i have no issue with that.

cheers
zolfAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Felix LevenSenior System and DatabaseadministratorCommented:
THe New and the other Terminal Servers are on the same (V)LAN ? Check the Firewall rules or ACL 's for all terminal Servers if they match.
0
AnuroopsunddCommented:
please have a look at the below link to stabalise and set the keep alive for terminal sessions.
http://www.managemore.com/faq/faq-ts.htm
0
zolfAuthor Commented:
thanks for your comments. in the firewall when i do a packet filtering. i get this output for the 2 TS. the 192.168.0.2 is the TS with no issue and the 0.4 is the one i lose connection. is the packet data proper. one thing i noticed is that the 0.2 has a CONSUMED status but not the other one
t.gif
0
Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

AnuroopsunddCommented:
from the screenshot it seems TS is working fine. Few things to check will be.

1. update the network drivers for the TS  0.4
2. check if any local firewall or security application is running which may be giving problem.
3. use below link and change the registry for stabalizing.
http://www.managemore.com/faq/faq-ts.htm
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
zolfAuthor Commented:
>>1. update the network drivers for the TS  0.4

i did not understand this.can you please describe more
0
AnuroopsunddCommented:
i mean update network drivers for the server having the issue.
0
zolfAuthor Commented:
thanks
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Windows Server 2003

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.