SharePoint 2010 Alert Me not sending email notification

There are 2 Web Applications 1) Organization web app;  2) MySite web app.  

Users are able to successfully subscribe Alert Me's and receive email notification from both Web Applications.
 
Email notification is received on the MySite web app when changes occur on announcements, lists and document libraries.

However, no email notification is received on the organization web app when changes occur on any announcement, list or library.  

Both web apps use the same WFE, SMTP and Index servers.
 
I have cleared the Timer Cache and executed the STS ADM commands.

I am perplexed as to why the Alert Me’s work correctly on one web app and not the other when they are both using the same WFE, SMTP and Index servers.  

Any ideas from the experts?
carlosbracamonteAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
macarrillo1Connect With a Mentor Commented:
Have you checked your permissions on the Organization web app?
I would compare the permissions on the My Site web app to the Organization Web app and look for differences.
0
 
carlosbracamonteAuthor Commented:
I compared both web apps and both have contributor and/or read access.  Any other thoughts?
0
 
macarrillo1Commented:
What does the 'User Alerts' in the 'Site Settings' show for this web app? (Site Setting, under Site Administration, User Alerts).
0
Keep up with what's happening at Experts Exchange!

Sign up to receive Decoded, a new monthly digest with product updates, feature release info, continuing education opportunities, and more.

 
carlosbracamonteAuthor Commented:
I see  "Display alerts for" users who subscribed to lists for that particuliar site.
0
 
macarrillo1Commented:
Can you drill down on any of the users to see if they are in any way configured differently than the users who's alerts are working.
0
 
carlosbracamonteAuthor Commented:
Users are domain users and have the same configuration. They have either conributor or read only access for both organization and mysite web apps.  I tested a user with full control and even then list change email notifications are not received on the organization web app and are generated on the mysite web app.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.